Európai Uniós támogatások

GINOP-1.2.2-16-2017-00778

Szerződött támogatási összeg: 13.560.750 Ft.                             

Kedvezményezett neve: Kovács Tibor egyéni vállalkozó

Projekt címe: Eszközbeszerzés Sárkeresztúron, szabad vállalkozási zónában

Támogatás mértéke: 50 %

A projekt befejezési dátuma: 2017. december 31.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-00778

A projekt tartalmának bemutatása:

A Széchenyi 2020 program keretén belül a „GINOP-1.2.2-16 – Mikró-kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című pályázati kiíráson 13,56 millió forint Európai Uniós támogatást nyert a eszközbeszerzéshez. A 27,12 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból JCB 3CX Turbo Powershift AEC típusú kotró-rakodógép beszerzése, került beszerzésre.

Egyéni vállalkozásom 2005 óta folyamatosan működő, minőségi szolgáltatást kínáló vállalkozás. Kezdetben, valódi- és műkő épületrészek – párkányok, lépcsők, egyéb kőburkolatok – síremlékek készítésével foglalkoztam, majd a tevékenységemet 2009-től a bővülő piaci igényeknek megfelelően kézi és gépi földmunkák, kőmegmunkálás, építési betontermék gyártásával is bővítettem, mely tevékenységet építőipari vállalkozások alvállalkozójaként végzem. Vállalkozásom székhelye Sárkeresztúr 011/9 hrsz. A telephelyem korábban felhagyott vállalkozói területen, azaz Barnamezős területen végzem. A telephelyválasztást elsősorban a tevékenységek végzéséhez szükséges géppark elhelyezése indokolta. A környékben hasonló tevékenységi körre rendelkező vállalkozás jelenleg kevés működik, ezáltal a piaci részesedésem meghatározó. Pontos, megbízható munkavégzéssel, elhivatottsággal kívánok megfelelni az üzleti partnerek által támasztott elvárásoknak. Az elmúlt években folyamatosan fejlesztettem eszköz- és gépparkomat, mellyel kiemelkedő tapasztalatokat szereztem a tevékenységi területemen. Tevékenységemhez rendelkezem az alapvető műszaki eszközökkel, gépparkkal:

A piaci elvárások indokolják, hogy a gépeim felhasználási körét bővítsem. Az európai uniós támogatással érintett fejlesztés során egy korszerű professzionális és hatékony munkagép áll rendelkezésre, amellyel újabb típusú munkák teljesítésére nyílik lehetőség, és amely a termelőeszközök jobb kihasználtságát eredményezi, nő a vállalkozásom jövedelme. Az új eszközök a legnehezebb munkák elvégzésére is használhatók: talajfúrás, gépi árokásás, kemény anyagok (pl. aszfalt, beton) bontása. A fejlesztés Barnamezős területen lévő székhelyemen, Sárkeresztúron azaz szabad vállalkozási zónában folytatom.

A berendezés beszerzésének köszönhetően a meglévő partnerek mellett új partnerek kiszolgálása is lehetővé vált, tehát a vállalkozás piaci részesedésének növelése valósult meg.

További információ kérhető:

Kovács Tibor egyéni vállalkozó

E-mail: foldmunkaaba@gmail.com